Penafian Blog

Jika anda mempunyai sebarang persoalan dan tidak jelas mengenai web ini.sila berhubung dengan pihak kami melalui borang perhubungan ini.

PENAFIAN UNTUK TIDURLENAS.COM

  1. Semua maklumat di laman web ini adalah dengan tujuan yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja..tidurlenas.com tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini.
  2. Apa-apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman web Tidurlenas.com, adalah atas risiko dan tanggungjawab anda sendiri.
  3. Tidurlenas.com tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau ganti rugi yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.
  4. Melalui laman web ini, anda boleh melawat laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan link hanya ke laman web yang berguna dan etika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan laman web tersebut.
  5. Pautan ke laman web lain mungkin tidak sama atau berbeza dengan kandungan yang terdapat pada laman web ini. Pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa sebarang notis dan boleh berlaku sebelum kami sempat untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah rosak atau tidak berfungsi.
  6. Diingatkan juga bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman ini dan juga “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum melibatkan diri dalam apa-apa perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.

PERSETUJUAN

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan terma-terma yang dinyatakan.


Penafian ini dikemaskini pada: ISNIN, 21 Januari, 2019

Sekiranya kemaskini, pindaan atau apa-apa perubahan dilakukan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan akan jelas dipaparkan di sini.